marți, 24 mai 2011

Startul Tehnic la Cupa Emmedue Sport

Aici este startul tehnic dar voi baga si dupa startul oficial, de pe traseu :D
Nu uitati sa selectati calitatea imaginii si eventual full screen :D

duminică, 22 mai 2011

Cupa Emmedue Sport Etapa II

    La ora 10:30 s-a dat startul in etapa a II-a ,cea de MTB Maraton pe o distanta de 70 km. Cursa a fost asa cum ma asteptam , una grea, mai grea decat cursa de sosea din ziua 1.
    Pe parcursul intregii competitii , eu cu Tudy si Frunzeanu am fost in permanenta primii si intr-o perioada a fost si Rosioru Daniel cu noi pana a facut pana pe o coborare. Primii  50 km am stat alaturi de Tudy si Frunzeanu si dupa aceea m-am rupt de ei pe o urcare. Aproape de sosire, in ultimii 6 km am fost prins din urma de Adi(Nitu Adrian) si a fost o sosire la sprint pentru noi, sprint castigat de mine astfel reusind sa termin etapa pe locul 3.
    Castigator a fost Frunzeanu si pe 2, Tudy.
    In capul listei a Clasamentului General dupa cele 2 zile a fost Frunzeanu Marian, eu pe pozitia 2 si pe 3 colegul meu Tudy Oprea.

    Competitia a fost una reusita,mi-a placut mult mai ales ca a fost si proba de sosea care m-a avantajat :D mi-a placut si maratonul, chiar daca mi-a fost greu si am terminat doar pe locul 3.
    Felicitari Emmedue Sport pt o competitie noua/diferita combinand cele 2 probe de ciclism si pt buna organizare !

sâmbătă, 21 mai 2011

Cupa Emmedue Sport Etapa I

     Astazi a fost prima etapa a cupei Emmedue Sport , proba de sosea la care am terminat pe locul 2 dupa Marian Frunzeanu. De la inceputul cursei , aproximativ km 15 ( nu stiu sigur) pe vant de "morcov"(vant lateral la care  se duce trena cat mai aproape de bordura ca cel din spate sa beneficieze cat mai putin de plasa celui care e in fata) m-am pus la trena si am marit viteza. Dupa mine era colegul meu Tudor Oprea(Tudy) si restul nu stiu ca nu m-am uitat , doar mi-am chemat colegii si m-am pus pe dus :D dar dupa putin timp am ramas in frunte eu cu Tudy, Frunzeanu,Logigan si inca , cativa sportivi in total la numar vreo 8(parca :)) .

     Frunzeanu a accelerat pe primul deal ,cel mai lung si Tudy cu Nitu Adrian l-au urmat dar Tudy a facut pana asa ca in fruntea  cursei erau acum doi ploiesteni , Frunzeanu si Adi. Noi, restul ciclistilor din grupul urmaritor am mers la ritmul nostru si pe coborare ne-am grupat , ramanand 4 sportivi(eu , Logigan ,Tudy si juniorul Tg Muresan Losonczi Cristian) . Dupa ceva timp l-am prins pe Adi si am rulat in formatia de 5 oameni pana in ultimii 15 km unde l-am prins pe Frunzeanu.
     De acolo am mers grupati, relaxati oarecum, pana pe ultima catarare unde era si sosire adica la Seciu. Pe Seciu Adi a incercat niste sprinturi sa scape de mine dar nu a reusit asa ca sosirea a fost la sprint, sprint mai ghinionist pt Adi caruia i s-a rupt o spita cand a incercat sa contracareze sprintul lui Frunzeanu si astfel si-a ratat sansa de a se bate la sosire.

     Clasamentul  dupa prima zi din Cupa Emmedue Sport  :
1 Frunzeanu Marian
2 Petrache Marius
3 Nitu Adrian
4 Tudor Oprea
5 Logigan Lucian

     Sa vedem cum va fi maine la Maratonul de 70 km care este posibil sa fie mai dificil decat cursa de astazi :)

vineri, 20 mai 2011

Contour HD 1080p

  In data de 17, am primit de la ActionCamera.ro ,o camera video pt a filma competitiile sau antrenamentele.

 Camera se numeste,asa cum se poate citi si din titlul postarii, Contour HD 1080p.
 Are dimensiuni reduse si o forma eleganta , cantareste doar 116 grame are 95mm lungime,53mm inaltime,34mm latime si se potriveste foarte bine pe casca , pe ghidon ,  sau alte suprafete ale bicicletei si nu numai( mai sunt prinderi pentru  goggles sau suprafete plane)

 Pentru un review complet cu date tehnice puteti citi aici .

 Dupa ce am scos camera din ambalaj am iesit la o plimbare sa fac un "test drive" si cu toate ca se poate regla cu ajutorul unor raze laser , sa vezi cam pe unde vei filma , nu am reglat-o cum trebuia si am filmat mai mult pe jos :)) asa ca filmuletul de "proba "va fi altul, unul de acum 2 zile de la un antrenament pe sosea . Camera am montat-o pe bara transversala a cadrului la un unghi ok, spun eu , iar viitoarele clipuri sigur vor fi mai interesante ! Din pacate, am mari probleme la editarea lor, incarca foarte greu, programele nu prea functioneaza cum trebuie asa ca , clipul care trebuia sa-l pun acum va mai astepta un pic mai ales ca maine voi participa la Cupa Emmedue Sport  si nu prea mai am timp sa ma joc cu programe si filmulete :D

  Pana la urmatorul post despre Contour HD , pun 2 poze pt amuzament , cum erau helmet cameras acum ceva timp si cum sunt cele din prezent respectiv Contour HD  :)









marți, 10 mai 2011

Prima Evadare 2011

Dupa cum bine stie toata lumea, in ziua concursului ,08-mai , a plouat de la start pana la finish. Ma gandeam ca nu mai are rost sa scriu despre cursa deoarece multa lume a scris si se stie cat de greu a fost.
Greu , nu din punct de vedere fizic(al efortului pe bicicleta) cat din cauza vremii care m-a facut sa intepenesc pe bicicleta din cauza frigului, sa tremur in timp ce pedalam si convingandu-ma ca nu e chiar atat de grav :)) ( URASC FRIGUL :))

luni, 2 mai 2011

Gepida MTB Marathon 1-mai

Dupa Cupa FRC ma asteptam ca , clasamentul sa fie acelasi si la maratonul Gepida desfasurat tot in Tg.Mures.
Din pacate nu a fost deloc asa(pentru mine :). Dupa start , la intrarea in padure simteam ca pedalez cu dificultate si m-am gandit ca poate nu sunt suficient de incalzit si nu mi-am facut probleme,m-am gandit ca in 10 minute imi voi reveni. Ma tot rupeam de grupul fruntas dupa care ii prindeam din nou si dupa cateva repetari de genul acesta eram destul de epuizat si am renuntat sa fortez si am incercat sa-mi impun ritmul meu pana imi revin.
Problema a fost ca nu mi-am revenit ba chiar a fost mai rau deoarece imi scazusem ritmul cardiac, nu mai puteam sa rulez la capacitate maxima si din cauza unei cazaturi din timpul antrenamentului cu 2 zile inainte de maraton aveam dureri de spate , la muschiul lombar stang ceea ce-mi afecta puterea de pedalare. Cu toate acestea, am continuat la un ritm scazut si am terminat maratonul de 60 km pe locul 6 iar Logigan Lucian a fost castigatorul competitiei.

Cupa Federatiei Romane de Ciclism Tg. Mures 30-aprilie

La cupa FRC am avut de parcurs 7 tururi a cate 3 km / tur. Din start m-am pozitionat al 3-lea dupa colegul meu Logigan Lucian si dupa Grosu Edy care a preluat conducerea pana la primul deal,cel mai abrupt de pe traseu unde Logigan l-a depasit iar eu l-am urmat.
De aici ne-am pastrat pozitiile pana la finalul cursei : Logigan castigator, eu pe 2 si pe locul 3 a terminat Radu Tudor de la C.S Maros. Asadar Pro Cycling Geiger a dominat competitia :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...