miercuri, 2 februarie 2011

La trecut

Pe cand ciclismul era un sport apreciat si era introdus in programele scolare educationale sunt convins ca erai mandru ca faci ciclism.
Inca sunt mandru ca fac ciclism si mandru de rezultatele mele. Mai putin mandru sunt de vremurile de acum.
Pacat ca ciclismul este mult mai complex decat fotbalul :)) Daca ar fi fost la fel de simplu ca si fotbalul probabil m-as fi apucat de alt sport ...

9 comentarii:

  1. Asta inseamna sa iti placa cu adevarat ce faci :) Fotbalist te faci la ora actuala tocmai pentru ca este mai usor (decat alt sport) si se castiga banii si faima ... Ar fi trebuit sa traiesti in Franta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce e drept nu este usor deloc ciclismu vizavi de efort. Iar ca spectator trebuie sa iti folosesti mai mult de 2 neuroni(cam atat au microbistii) ca sa intelegi ce se petrece . Francezii au destui ciclisti lasa-ne si noua unu Elisa :p

    RăspundețiȘtergere
  3. Am fost la o echipa in Belgia unde ciclismul este la fel ca in Franta , chiar si competitiile mai mici sunt televizate, dar comportamentul oamenilor nu difera cu mult fata de romani. Poate tocmai pentru ca sunt roman si-au permis ca dupa 2 luni sa nu ma plateasca desi negociasem un contract. Imi tot spuneau ca imi voi primi banii si ca ar trebui sa fiu multumit ca am mancare si cazare asigurata si ca pot alerga la competitii in Belgia. A doua zi m-am intors in Romania ! Spre surprinderea managerului care se astepta probabil sa ii sarut mana si sa-i fiu vesnic recunascator ca isi facea reclama in toata Belgia cu mine ! :) Daca suntem romani nu inseamna ca trebuie sa fim calcati in picioare, ba chiar ar trebui sa fim respectati .

    RăspundețiȘtergere
  4. Da corect am vrut sa zic : "Daca te nasteai in Franta" Sunt convinsa ca ai intamplinat multe piedici chiar daca ai ajuns la echipe mai mari din alte tari .... e pacat asa e vazut romanu de fel in afara. Considera cumva ca iti fac o favoare sau ca ar trebui sa le fi vesnic "un fel de sclav" pana la urma ai ajuns pe propria putere acolo asa ca nu ar trebui sa iti multumesti decat tie !
    Si sincer cu toate astea cred ca mai multe ai face in afara decat la noi care suntem indoctrinati cu fotbalul. Poate ca ma insel nu stiu orcum toate cele bune

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari ! Sper sa ajungi unde iti doresti si multa bafta in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dupa mine fotbalul nu este sport este doar o AFACERE atat . Iar cei care sunt microbisti sunt niste marionete de cartier care nu stiu cum sa se mai ia la bataie .

    RăspundețiȘtergere
  7. @Elisa: Da, clar se pot face mai multe afara, in cazul in care gasesti pe cineva mai serios.

    @Manu : Nu cumva ai fost ciclist ? :P

    @Cris : Ai perfecta dreptate !

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu... mi-ar fi placut sa fac ... dar stii cum se zice ... sau cum zic eu : Daca fotbalul este pt. toti!.. ciclismu clar nu e :)

    RăspundețiȘtergere
  9. :)) zici bine :P, in ce priveste performanta.Dar pt relaxare si sanatate ciclismul chiar este bun pt toata lumea

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...